AS111

Welkom bij AS111

In 2022 hebben wij, Abdel Said Sporthorses en Stud111, beslist onze krachten te bundelen en gaan we samen verder in onze passie voor de paardensport en fokkerij.Topsport op het hoogste niveau voor zowel onze (toekomstige) fokmerries als onze hengsten, en met onze Foal Online Auction 111 veilingen bieden we anderzijds een interessant platform aan voor onze fokkers. Topsport en fokkerij hand in hand. Stallions AS111 was geboren.

AS111

Het hart van onze samenwerking is gebaseerd op een duidelijke missie: uitblinken in het fokken en in het ontdekken en opleiden van talentvolle, interessant gefokte hengsten die waarde toevoegen aan uw fokkerij. Talent...de basis en drijvende kracht achter onze activiteiten. Wij van AS111 investeren zeer veel tijd en moeite in het ontplooien van het natuurlijk talent van alle paarden op onze Stud. Daarbij geven wij hen alle kansen door ze op te leiden met de nodige expertise, goede verzorging en het nodige geduld dat ze verdienen om hun volledige potentieel te benutten.

Bij AS111 streven wij ernaar een paardenfamilie te zijn waar dier en mens zich veilig, gerespecteerd en gewaardeerd voelen. Dit in een professionele omgeving waar dierenwelzijn hoog in het vaandel staat want dat is wat onze edele viervoeters verdienen. Een warm huis dus waar onze hengsten ten volle kunnen openbloeien omringd door een gedreven en ervaren team en een gemeenschap van fokkers, ruiters, trainers, klanten, professionals en paardenliefhebbers allerlei.

De deur van ons Europees KI station staat altijd open voor u om onze hengsten en onze gepassioneerde collega’s te ontmoeten. U bent altijd welkom bij AS111: The Home of Talent